2. Balti radioloogiakongress Tartus 24.–25. oktoobril 2008 - Kaude, Jüri (Eesti Arst, 2008)
Käesoleva Eesti Arsti numbriga on kaasas 2. Balti radioloogiakongressi teeside kogumik. Esimene kongress toimus Kaunases 2006. aastal. Siiski on Balti radioloogid kogunenud ka varem – 1994. aastal Tallinnas ja 1998. aastal Riias –, ehkki onkoloogia-radioloogia kongresside raames. Eesti Arst 2008; 87(10):733