Pankreasevähi operatsioonieelne kompuutertomograaﬁline diagnostika - Ilves, Pilvi; Ulp, Sulev; Kuum, Tiina; Tammik, Olav (Eesti Arst, 2008)
Pankreasevähi kliiniline sümptomaatika on haiguse algfaasis vähe väljendunud ja manifesteerub olukorras, kus protsess on kaugele arenenud. Nüüdis aegsed radioloogilised uuringud või maldavad haigust diagnoosida varem, samuti hinnata protsessi levikut, mis on oluline ravi planeerimisel. Eesti Arst 2008; 87(10):763−767