Estsitalopraami ja duloksetiini lühi- ja pikaaegse tõhususe võrdlus depressiooniga patsientide ravis (Eesti Arst, 2008)
Depressioon on tõsine kliiniline probleem, mis häirib oluliselt nende haigete töö ja igapäevaeluga toimetuleku võimet ning on seotud suurenenud suitsiidiohuga. Eesti Arst 2008; 87(10):823−824