ÕNNITLEME Aili Paju 70 (Eesti Arst, 2008)
Arstiteadlane ja kirjanik professor Aili Paju tähistas 8. septembril oma 70. juubelisünnipäeva. Aili Paju on sündinud Tartus 1938. a. Koolitüdrukuna tegeles Aili Paju aktiivselt spordi ja muusikaga. Ta on Eesti noorte rekordiomanik odaviskes ja saanud medaleid muusikakonkurssidelt. Pärast keskkooli lõpetamist asus Aili Paju õppima TRÜ arstiteaduskonna kehakultuuriosakonda. Omandanud õpetajakutse, asus Aili Paju tööle kergejõustikutreenerina Kohtla-Järve Laste Spordikoolis. Ta ise kuulus Eesti koondvõistkonda kergejõustikus ja võrkpallis. Eesti Arst 2008; 87(10):825