TÜ arstiteaduskonna päevad 2008 (Eesti Arst, 2008)
Õppejõudude, teadurite, doktorantide, magistrantide ja üliõpilaste teaduskonverents 9. oktoobril 2008 kell 9.00 Biomeedikumi auditooriumis 1006, Ravila 19, Tartu