Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 (Eesti Arst, 2008)
Viimase Eesti suhkurtõve diagnostika- ja ravijuhendi ilmumisest on möödas 8 aastat. Diabeedi klassiﬁ katsiooni ja diagnoosimise alused ei ole vahepeal muutunud, küll aga on diabeedi ravis kasutusele võetud uusi ravimeid (suukaudseid ja insuliinipreparaate), samuti on ambitsioonikamaks muutunud diabeedi ravi eesmärgid ja südameveresoonkonnakahjustuste muude riskitegurite (düslipideemia, hüpertensioon) käsitlus suhkruhaigetel. Eesti Arst 2008; 87(7−8):573−585