Hanna Pohjonen: eesmärgiks on luua moodne e-tervise ühiskond - Adamson, Agne (Eesti Arst, 2008)
Hanna Pohjonen on Soome päritolu e-tervise ekspert, kes on nõustanud e-tervise projektide rakendamist 20 riigis, sealhulgas ka Eestis. Ta on Helsingi Tehnoloogiaülikooli ja Tallinna Tehnikaülikooli e-tervise abiprofessor. Hanna Pohjonen vastutab ka e-tervise eriala avamise eest 2009. aasta sügisel Tallinna Tehnomeedikumis. Eesti Arst 2008; 87(6):486−487