Krooniline südamepuudulikkus (Eesti Arst, 2008)
Eesti Kardioloogide Seltsi südamepuudulikkuse töörühm ajakohastas ägeda ja kroonilise südamepuudulikkuse ravi juhendid, mis on kooskõlastatud Eesti perearstide, sisearstide, endokrinoloogide ja erakorralise meditsiini seltsidega ning mida on tunnustanud Eesti Haigekassa. Ravijuhendid on kättesaadavad haigekassa koduleheküljel http://www.haigekassa.ee/raviasutusele/ ravijuhendid/andmebaas/, samuti Eesti Kardioloogide Seltsi koduleheküljel. Eesti Arst 2008; 87(5):379−383