Seksuaalsel teel levivate infektsioonide Eesti ravijuhend 2007 (Eesti Arst, 2008)
Ravijuhend on koostatud Seksuaalsel Teel Levivate Infektsioonide Eesti Ühingu eestvõtmisel koostöös Eesti Naha- ja Suguhaiguste Arstide Seltsi, Eesti Naistearstide Seltsi, Eesti Uroloogide Seltsi, Eesti Infektsioonhaiguste Seltsi ja Eesti Reumatoloogide Seltsiga.Eesti Arst 2008; 87(4):319−326