Toimusid Tartu ja Tallinna piirkondliku liidu koosolekud (Eesti Arst, 2008)
14. veebruaril 2008 peeti Tartu Arstide Liidu üldkogu koosolek, kus valiti eestseisuse liikmeteks Kai Tamm, Anne Kirss, Vivika Adamson, Margit Närska, Tuuliki Hion, Jaan Sütt, Peeter Tähepõld, Heli Grünberg ja Katrin Elmet. Tartu ALi eestseisuse esimeheks valiti Tuuliki Hion, psühhiaatriakliiniku arst-õppejõud.Eesti Arst 2008; 87(4):295