Meditsiinidoktor Juri Karjagin - Starkopf, Joel (Eesti Arst, 2008)
6. septembril 2007 kaitses Tartu Ülikooli arstiteaduskonna nõukogus doktorikraadi Juri Karjagin. Töö „Metronidasooli ja meropeneemi farmakokineetika septilises šokis haigetel“ valmis Tartu Ülikooli anestesioloogia ja intensiivravi kliinikus koostöös kolleegidega TÜ farmakoloogia ja mikrobioloogia instituutidest, Poitiers’ Ülikoolist Prantsusmaalt ning Minnesota Ülikoolist USAst. Töö juhendajaks oli prof Joel Starkopf, oponeeris prof Jyrki Tenhunen Tampere Ülikooli haiglast.Eesti Arst 2008; 87(4):316