Intervjuu Tartu Ülikooli arstiteaduskonna dekaani Toomas Asseriga - Adamson, Agne (Eesti Arst, 2008)
Professor Toomas Asser leiab, et kuigi üldiselt tasub e-tervise suhtes hoida positiivset meelestatust, võib projekt sisaldada ka pikemas perspektiivis tülikaid probleeme.Eesti Arst 2008; 87(4):300−303