Arstide päevadelt võis igaüks leida just endale huvipakkuvat - Kusnets, Marika (Eesti Arst, 2008)
Seekordsetel Eesti Arstide Päevadel 13. ja 14. märtsil keskenduti neljale aktuaalsele valdkonnale: räägiti nooruki tervisemuredest, diabeedi moodsast ravist, bioloogilisest ravist, e-tervise eesmärkidest ja probleemkohtadest.Eesti Arst 2008; 87(4):292−294