Reuters Health’i kvaliteetne meditsiiniinfo nüüd eesti keeles - Nahkur, Siim (Eesti Arst, 2008)
REUTERS HEALTH’I KVALITEETNE MEDITSIINIINFO NÜÜD EESTI KEELESMärtsis avab Celsius Healthcare uue arstidele mõeldud veebisaidi Med24.ee, mis sünnib koostöös maailma suurima uudisteagentuuri Reuters meditsiiniosakonnaga Reuters Health.Eesti Arst 2008; 87(2):154−155