Meditsiinidoktor Tiia Reimand - Talvik, Tiina (Eesti Arst, 2008)
Tiia Reimand (sünd 19.09.1967, neiuna Pruuli) kaitses doktoriväitekirja 15. jaanuaril 2007 teemal „Down syndrome in Estonia“ („Downi sündroom Eestis”). Töö juhendajad olid professor Tiina Talvik, dots Katrin Õunap TÜ lastekliinikust ja Mari Sitska TÜ Kliinikumist.Eesti Arst 2008; 87(2):161