Meditsiinidoktor Eve Õiglane-Šlik - Talvik, Tiina (Eesti Arst, 2008)
4. juunil 2007 kaitses Tartu Ülikooli arstiteaduskonna nõukogu ees doktoriväitekirja Eve Õiglane-Šlik teemal “Angelman and PraderWilli syndromes in Estonia“ (Angelmani ja Praderi-Willi sündroom Eestis). Töö valmis TÜ lastekliinikus professor Tiina Talviku ja dotsent Katrin Õunapi juhendamisel. Oponendiks oli kliinilise geneetika professor Constance Schrander-Stumpel Maastrichti Ülikoolist.Eesti Arst 2008; 87(2):162