IN MEMORIAM Argo Kõvamees (08.01.1926–16.10.2007) (Eesti Arst, 2008)
Eesti meedikud on kaotanud oma suure sõbra ja teejuhi dotsent Argo Kõvamehe, kes suri 81-aastasena Stockholmis.Eesti Arst 2008; 87(2):164