Kolleeg: Tiina Ristimäe - Nahkur, Siim (Eesti Arst, 2008)
Ida-Tallinna Keskhaigla sisekliiniku kardioloogiaosakonna juhataja Tiina Ristimäe on lisaks igapäevatööle haiglas aktiivne Eesti Hüpertensiooni Ühingus, mille presidendina ta tegutses kuni eelmise aasta sügiseni, samuti Eesti Kardioloogide Seltsi sekretärina. Eelmise aasta suvel oli ta Eesti naiste tervise teemalise konverentsi peakorraldaja, oktoobris 2007. aastal ilmus tema kaastoimetatud „Rasedate farmakoteraapia”, kohe näeb ilmavalgust käsiraamat „Südamepuudulikkus”, mille üheks kaasautoriks ta on. Eesti Arst 2008; 87(1):73−75