Eesti moodsaim haiglahoone valmib 2009. aastal - Lill, Inga (Eesti Arst, 2008)
10. detsembril panid sotsiaalminister Maret Maripuu, Põhjamaade Investeerimispanga asepresident Nils E. Emilsson, ASi Koger & Partnerid nõukogu esimees Andres Koger ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik Mustamäe meditsiinilinnakus nurgakivi regionaalhaigla uuele haiglahoonele, mis valmib 2009. aasta septembriks.Eesti Arst 2008; 87(1):71−72