Depressiooni ja ärevuse esinemine Eesti inimestel: depressiivse häire hetkelevimus, depressiivsuse ja ärevuse levimuse muutus kümne aasta jooksul - Kleinberg, Anne; Aluoja, Anu; Vasar, Veiko (Eesti Arst, 2008)
Eesti Arst 2008; 88(Lisa2):80−86