2009. aasta pandeemilise (H1N1) gripi ohu üle- või alahindamine - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2009)
Mehhikos 2009. a kevadel alanud ja kiiresti üle maailma levinud gripiviirus A/H1N1 on varem levinud gripiviirustest erineva antigeense struktuuriga, mille vastu on inimesed vähe immuunsed. Seetõttu pidasid WHO eksperdid uue gripi pandeemia kujunemist vägagi tõenäoliseks ning hoiatasid varakult selle eest kõiki maailma riike. Eesti Arst 2009; 88(11):707