Päriliku rinna- ja munasarjavähiga patsientide geneetilise konsulteerimise ja jälgimise juhend - Tigane, Tiiu-Liis; Laidre, Piret; Joost, Kairit; Tõnisson, Neeme; Mikita, Valdur; Žordania, Riina (Eesti Arst, 2009)
Juhendi on heaks kiitnud Eesti Vähiliit, Eesti Onkoloogide Selts, Eesti Inimesegeneetika Ühing. Eesti Arst 2009; 88(11):756−760