EESTI TRAUMATOLOOGIDEORTOPEEDIDE SELTSI V KONGRESS. Eesti ortopeedia 2009 - Märtson, Aare (Eesti Arst, 2009)
Jällegi on möödunud kolm aastat ja Eesti ortopeedid peavad oma kongressi, seekord juba iseseisvusaja viiendat.