Puusaliigese magnetresonantsartrograafia kasutamise kogemused Põhja-Eesti Regionaalhaiglas - Samarin, Aleksander (Eesti Arst, 2009)
Puusaliigese struktuuride hindamiseks ning patoloogiliste seisundite avastamiseks võib kasutada nii tavalist magnetresonantsuuringut (MRT) kui ka ka magnetresonantsartrograafiat (MRA). Eesti Arst 2009; 88(Lisa3):57