Femoroatsetabulaarse pitsumise kirurgilise ravi kogemused - Lugovskoi, Maksim; Smirnov, Andrei (Eesti Arst, 2009)
Viimase kümne aasta jooksul on tõestatud, et femoroatsetabulaarne pitsumine, mis on tingitud puusanapa või reieluupea/ -kaela anatoomilistest muutustest, võib olla peamine tegur puusaliigese artroosi patogeneesis. Eesti Arst 2009; 88(Lisa3):58