IN MEMORIAM Professor Lembit Roostar (Eesti Arst, 2009)
Eesti meditsiini ja Tartu Ülikooli arstiteaduskonda on tabanud valus kaotus: lahkunud on emeriitprofessor Lembit Roostar, kelle elu ja tegevus olid tihedalt seotud välikirurgia ja kardiotorakaalkirurgia arendamisega ning õpetamisega. Eesti Arst 2009; 88(9):628