Arstiteaduskonna uus dekaan professor Joel Starkopf: doktoriõpe peab saama arstiteaduse normaalseks ja tavapäraseks osaks (Eesti Arst, 2009)
Tartu Ülikooli arstiteaduskonna valimiskogu valis 15. mail 2009 järgnevaks kolmeks aastaks teaduskonna dekaaniks professor Joel Starkopfi . Äsja ametisse astunud dekaan oli lahkelt nõus tutvustama oma seisukohti ja plaane ajakirja lugejatele.Eesti Arst 2009; 88(6):387−389