Bruno Põder 80 (Eesti Arst, 2009)
Juubilar Bruno Põder on sündinud 18. aprillil 1929. aastal Viljandis. Kooliteed alustas ta Tallinnas Raua tänava algkoolis, järgnesid õpingud Viljandi algkoolis, Viljandi arve- ja tööstustehnikumis ning Viljandi II keskkoolis, mille ta lõpetas 1948. aastal.Eesti Arst 2009; 88(6):456