Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts: mõtle globaalselt, tegutse kohapeal - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2009)
Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts (EAÜS) kujunes välja aastatel 1989–1991. Regulaarse tegevuse alguseks peetakse aastat 1991.Eesti Arst 2009; 88(6):450−452