IN MEMORIAM Georg Loogna (Eesti Arst, 2009)
Georg Loognast ei kujunenud praktiseerivat arsti, klinitsisti, ehkki sõja-aastatel tuli tal sageli abistada haigeid ja haavatuid nii rindel kui ka tagalas. Tema tegevusalad olid mitmekülgsed ja ta jättis sügava jälje Eesti meditsiini arenguloosse. Tema mahukas kirjanduslik pärand, eriti atlased, on kasutusel veel aastakümnete vältel.Eesti Arst 2009; 88(5):382−383