Uuest aastast uue presidendi pilguga (Eesti Arst, 2009)
Alanud 2009. aastaks keegi ülearu optimistlikke prognoose teha ei julge. Keerulised ajad nõuavad hästi läbimõeldud otsuseid ja otstarbekaid tegusid.Eesti Arst 2009; 88(1):3−4