Tartu Ülikooli Kliinikumi hüpe 19. sajandist 21. sajandisse - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2009)
TÜ Kliinikumi uus hoonekompleks – Maarjamõisa meditsiinilinnaku esimene ehitusjärk – avati pidulikult 5. detsembril 2008. Tegu on esimeste hoonetega, mis on pärast taasiseseisvumist Eestis spetsiaalselt haiglateks ehitatud.Eesti Arst 2009; 88(1):6−7