Kas masu on pöördumas ka tervishoius? - Sule, Urmas (Eesti Arst, 2010)
Charles Darwin on väitnud, et ükski organisatsioon ei arene ideaali poole püüdlusest, vaid ikka olude sunnil. Tundub, et tal on õigus. Eesti Arst 2010; 89(10):619