A(H1N1)2009 gripipandeemia maailmas ja Eestis - Kutsar, Kuulo; Aro, Tiiu (Eesti Arst, 2010)
Esimene pandeemia mõõtmetes nakkushaiguse levik maailmas esines tõenäoliselt 412. aastal eKr ja esimene tõenäoline gripiepideemia 1580. aastal (1). Eesti Arst 2010; 89(10):620−625