Ravijuhendite süsteemi uuendamine Eestis – esimesed sammud 2010. aastal - Mathiesen, Mari; Habicht, Jarno (Eesti Arst, 2010)
Eestis on ravijuhendeid süstemaatiliselt ette valmistatud kümmekond aastat. Eesti Arst 2010; 89(7−8):461−463