Millal saab tudengist arst? - Mehevits, Kadri (Eesti Arst, 2010)
Traditsiooniliselt hakatakse tudengeid nimetama arstideks siis, kui neil on käes ülikoolidiplom. Kuid mis hetkel saavad tudengitest tegelikult arstid? Eesti Arst 2010; 89(6):386−388