Uuematest arengusuundadest arteriaalse hüpertensiooni käsitlemisel (Eesti Arst, 2010)
22.–24. aprillil 2010 toimus Tallinnas IV Baltimaade hüpertensioonikongress, mis oli samal ajal ka Euroopa XX hüpertensioonikongressi satelliitsümpoosioniks ning Eesti Hüpertensiooni Ühingu (EHÜ) aastakonverentsiks. Eesti Arst 2010; 89(6):439−443