Muudatuste eel (Eesti Arst, 2010)
Eesti Arstide Liit (EAL) on kogu oma tegevuse jooksul ikka jälle pidanud tegelema tervishoiu rahastamise probleemidega. Enamasti oleme nurisenud selle üle, et raha piisavalt palju juurde ei tule, kuid viimased paar aastat oleme püüdnud seista selle eest, et olemasolevatki kehvapoolset taset säilitada. Tuleb tunnistada, et kuigi edukad pole me olnud ja enamasti on asjatundjate arvamus poliitikute tahtele alla jäänud. Eesti Arst 2010; 89(5):307