Meditsiinidoktor Triin Eller (Eesti Arst, 2010)
15. jaanuaril 2010 kaitses Triin Eller meditsiinidoktori väitekirja “Immune markers in major depression and in antidepressive treatment” („Immuunmarkerid depressiooni ja antidepressantravi korral“). Eesti Arst 2010; 89(5):372