Meditsiinidoktor Kaire Heilman (Eesti Arst, 2010)
17. detsembril 2009 kaitses Kaire Heilman meditsiinidoktori väitekirja „Risk markers for cardiovascular diseases and low bone mineral density in children with type 1 diabetes“ („Südame-veresoonkonnahaiguste riskimarkerid ja luu mineraalne tihedus 1. tüüpi suhkurtõvega lastel“). Eesti Arst 2010; 89(5):371