Ülevaade vähi sõeluuringutest Eestis - Nahkur, Siim (Eesti Arst, 2010)
Eesti Vähiliit korraldas 30. aprillil Tallinnas konverentsi „Varakult avastatud vähk on ravitav“, kus anti ülevaade rinna- ja emakakaelavähi sõeluuringute seisust Eestis. Eesti Arst 2010; 89(5):364−365