Eesti 2007. aasta tervisestatistikast - Kutsar, Kuulo (Eesti Arst, 2010)
Tervise Arengu Instituudi värske statistikakogumik „Tervisestatistika Eestis ja Euroopas 2007” on igati kiiduväärne samm meie väga hõredavõitu tervisestatistika maastikul. Eesti Arst 2010; 89(4):238−240