Intervjuu 2010. aasta riikliku teaduspreemia laureaadi professor Irja Lutsariga (Eesti Arst, 2010)
2010. aasta riiklik teaduspreemia meditsiinivaldkonnas määrati Tartu Ülikooli mikrobioloogia instituudi juhtajale professor Irja Lutsarile. Eesti Arst 2010; 89(4):291−295