Mida toob ravikindlustusele 2010. aasta? - Koppel, Evelin; Reinsalu, Kersti (Eesti Arst, 2010)
2010. aastal jätkuvad haigekassale keerulised eelarveaastad, mil ravikindlustuse rahakott ei paksene sellises tempos nagu varem ja kõigi kulude katmiseks tuludest ei piisa. Eesti Arst 2010; 89(3):159−161