Astma lapseeas. Eesti ravijuhend 2009 - Annus, Triine; Julge , Kaja; Kivivare, Mari; Putnik, Urve; Ress, Krista; Vasar, Maire; Veidrik, Kersti (Eesti Arst, 2010)
Juhendi on kooskolastanud Eesti Lastearstide Selts ja Eesti Perearstide Selts. Ravijuhendi on tunnustanud Eesti Haigekassa. Eesti Arst 2010; 89(3):207−226