Uus igapäevane püsipeavalu haigusjuhtude näitel - Brin, Viktor; Braschinsky, Mark (Eesti Arst, 2012)
Primaarselt kroonilise peavalu alatüüpi – uut igapäevast peavalu (UIPP) –kirjeldati esimest korda 1986. aastal. Sündroomi peamised tunnused on selle järsk algus, igapäevane peavalu aastate vältel ja halb alluvus ravile. UIPPd saab eristada sageli erinevast kroonilisest pingetüüpi peavalust anamneesi hoolika kogumisega ja vaevuste täpse kirjelduse analüüsiga.Eesti Arst 2012; 91(9):487–489