Andres Kork: suhtumine meedikutesse peab muutuma inimlikumaks (Eesti Arst, 2014)
Suhtumine meedikutesse peab muutuma inimlikumaks, sest siis on lootust, et nad hakkavad Eestisse jaama, raakis Eesti Arstide Liidu president Andres Kork intervjuus Med24 toimetaja Madis Filippovile.Eesti Arst 2014; 93(9):495–496