C-hepatiidi epideemia likvideerimisstrateegia eesmärgid ja tegevusplaan Eestis aastaiks 2018–2030. Eesti Gastroenteroloogide Seltsi ja Eesti Infektsioonhaiguste Seltsi visioon - Maimets, Matti; Salupere, Riina; Margus, Benno; Zilmer, Kai (Eesti Arst, 2017)
Eesti Arst 2017; 96(4):192–193