Ühe haigla kasuistiline kogemus. Alkohoolse pankreatiidi ja alkohoolse maksatsirroosi ravijuhud ning maksumus aastatel 2000–2015 Põhja-Eesti Regionaalhaiglas - Raudsepp, Jüri; Kaarna, Sirje (Eesti Arst, 2017)
Eesti Arst 2017; 96(9):562–565