Multidistsiplinaarne geriaatriline hindamine – võimalus eaka inimese probleemide ja vajaduste objektiivseks hindamiseks ning ressursside otstarbekaks kasutamiseks - Kolk, Helgi (Eesti Arst, 2018)
Eesti Arst 2018; 97(4):225–227